0 Artiklar €0.00

Milkant kantlistelement

Kantlistelement och parkprodukter

MilKant kantlistelement finns i flera olika material och med olika ytbehandling, t.ex. aluminium, stål, galvaniserat stål, Corten-stål. Standardmåtten anges vid respektive produkt. Kantlisterna finns i raka eller böjbara modeller. Planteringslådor med önskad höjd fås på måttbeställning. Med hjälp av DWG-bilder kan vi låta göra måttspecifika planteringslådor. Planteringslådorna är självbärande och stabila och behöver inte fästas i underlaget. Ett utmärkt alternativ för takträdgårdar eller däckgårdar.

Användningsområden:

bl.a. avgränsning av fallskydd, avgränsning av olika material på exempelvis gårdar, offentliga objekt.

Våra produkter

AluExcel är ett av de ledande systemen för etablering av skarpt definierad kantavgränsning där olika ytbeläggningar möts. Systemet är idealiskt för avgränsning av mjuka och hårda material, såsom asfalt, betong, granitskivor, gatusten, mm.

Borderline är den perfekta lösningen för en diskret men effektiv och långsvarig avgränsning av gräsmattor och planteringar.

Det unika sammanfognings- och fästsystemet gör att Borderline går fortade och lättare att installera än andra produkter på marknaden, vilket gör den till det populäraste valet för trädgårdar och projekt med lägre belastning.

Contrast-serien är den starkaste kantprofilen i MilKant-familjen. Styrkan är den viktigaste egenskapen hos den stabila stålprofilen, vilket gör den lämplig för avgränsningar med nivåskillnader. Styrka krävs också på områden med mycket trafik och hög belastning. Serien är idealisk för upphöjda planteringar och stigar i olika nivåer och den håller sin ursprungliga form i många år.

Outline är det första massproducerade stålkantsystemet i Skandinavien som använder innovativ profilvalsteknik. Outline är ett stålprofilsystem utan vassa kanter och passar därför bra på områden där det rör sig mycket barn och äldre personer. Kan användas t.ex. i parker, på skolgårdar, lekplatser, vårdhem och ställen som ligger intill en lättrafikled.

MilKant RoofEdge är en specialdesignad kantprofil i aluminium som utvecklats speciellt för takträdgårdar och takplanteringar.

Wave är tillverkad i återvunnen aluminium och är en både ekonomisk och miljövänlig kantavgränsning för många olika projekt.