0 tuotetta €0.00

Milkant reunalistaelementit

Reunalistaelementit ja puistotuotteet

MilKant reunalistaelementtejä on saatavilla useasta eri materiaalista ja pintakäsittelyllä, kuten alumiini, rauta, pulverimaalattu rauta, Corten teräs, muovi. Standardimitat löytyvät em. tuotteista. Reunalistoja on saatavilla suoria tai taivutettavia malleja. Istutusaltaita saadaan halutulla korkeudella mittatilauksesta. DWG kuvilla voimme teettää mittatarkat istutusaltaat. Istutusaltaat ovat itseään kantavia ja tukevia eli ei kiinnitetä alustaansa. Erinomainen vaihtoehto kattopuutarhoihin tai kansipihoille.

Käyttökohteita:

mm. turva-alustojen rajaus, eri materiaalien rajaus esim. piha-alueilla, julkisissa kohteissa.

Lisätietoja MilKant reunalistaelementeistä löydät ladattavista esitteistä.

 

 

Tuotteemme

AluExcel on yksi johtavista järjestelmistä, kun luodaan tarkasti määriteltyjä rajauksia, jossa eri päällysteet kohtaavat. Järjestelmä on ideaalinen reunarajauksille pehmeiden ja kovien materiaalien välille, kuten asfaltin, betonin, graniittilevyjen, katukivetyksen, ym.
 

Borderline on täydellinen teräsreunaratkaisu hienovaraiselle, mutta tehokkaalle ja pitkäjänteiselle rajaukselle, nurmikoille ja istutuksille.

Ainutlaatuinen kokoonpano- ja kiinnitysmenetelmä tekee Borderlinesta nopeamman ja helpomman asennettavan kuin muut markkinoilla olevat muunnokset, mikä tekee siitä suosituimman valinnan puutarhoihin ja projekteihin, joissa on vähäinen kuormitus.

Contrast-sarja on vahvarakenteisin reunarajaus MilKant-perheessä. Tukevissa teräsyksiköissä vahvuus on tietysti yksi pääasiallisista ominaisuuksista ja on siksi sopiva rajauksille tasoeroilla. Vahvuus on myös välttämätön alueilla, joilla on paljon liikennettä sekä raskasta kuormitusta. Sarja on ideaalinen korotetuille istutuksille ja tasoeroisille poluille, ja se säilyttää alkuperäisen muotoilmaisunsa monta vuotta.

Contrast Freestyle on erikoistilauksesta tehty reunalista

Outline on ensimmäinen massavalmistettu teräsreunajärjestelmä Skandinaviassa, joka käyttää innovatiivista profiilivalssausteknologiaa. Outline on teräsreunajärjestelmä ilman teräviä reunoja - sopii siksi hyvin paikkoihin, joissa liikkuu paljon lapsia ja vanhuksia. Voidaan esim. käyttää puistoissa, koulun pihoilla, leikkipaikoilla, hoitokodeissa ja paikoissa, joissa on läheinen jalankulkutie.

MilKant RoofEdge on erikoissuunniteltu reunayksikkö, valmistettu alumiinista, joka on erityiskehitelty kattopuutarhoille ja kattoistutuksille.

Wave on valmistettu kierrätetystä alumiinista, ja on sekä taloudellinen, että ympäristöystävällinen reunarajaus monille eri projekteille.

Käytä esimerkiksi Wavea luodaksesi puhtaat reunat nurmikon ja istutusten välille, tai rajataksesi soratietä tai muita huokoisia pintoja. Taipuisilla alumiiniyksiköillä on myös mahdollista luoda kaarevia istutuksia ja kiemurtelevia polkuja.