0 tuotetta €0.00

Geotuotteet

Tuotteemme

EPDM kumimattoa voidaan käyttää jäteasemien peittoon, vesialtaiden pohjaksi, laskuojiin ja pohjaveden suojaksi. Se voidaan saumata täysiin tiiviiksi ja tehdä läpimenoja putkilla, joissa on tiiviit kantasuojapalat. Kumimatto elää maaperän painumisen ja liikkeen mukaisesti. 

Salaojamatto jossa geotekstiiliä molemmin puolin. Salaojamattoja käytetään usein sorasta tehdyn kuivatuskerroksen sijasta, useimmiten kalvoilla sekä kovilla pinnoilla kuten kivi ja betoni.

Pehmeä FPP kalvo, jota on helppo muotoilla. Käytetään usein peittämiseen kaatopaikoilla, viivästysaltaissa, avoimissa vesialtaissa ja muissa paikoissa joissa tarvitaan mukautuvaa kalvoa.

Bentoniittimatto sisältää savimineraaleja jotka yhdistetään kudottuun ja neulottuun geotekstiiliin.  Mattoa käytetään usein altaisiin, peittämiseen kaatopaikoilla, geologisena esteenä kaatopaikkojen pohjissa, betonirakenteiden tiivistämiseen.

Kovempi ja jäykempi kalvo niin isoille kuin pienille asennuksille. HDPE kalvo on pitkäikäinen kalvo korkealla kemikaalikestävyydellä. HDPE:tä käytetään tämän vuoksi yleensä usein pohjatiivistyksessä kaatopaikoilla, ojien tiivistyksessä, joissa on riski saasteille, ja kaivosalalla.

LDPE 0,5mm on geosynteettinen tiivistyskerros valmistettu LDPE-muovista (low density polyethylene).
Kalvoa voi käyttää asennettaessa esim. puutarha-altaita ja tiiviitä imeyttämisalueita.

Pehmeä ja helposti työstettävä kalvo niin isoille kuin pienille asennuksille. LLDPE:tä käytetään usein peittämiseen kaatopaikoilla, ojissa ja muissa rakenteissa joissa on tarvetta muotoilla kangasta.

Radonilta suojaava vedeneristysjärjestelmä käytetään perustuksen pinnalla, perustuksessa sekä maahan kaivettaessa.

Kudottu itsekiinnittyvä geoverkko lasikuidusta asfalttikerroksen vahvistukseen ja stabilointiin, käytetään yleensä risteyksissä ja liikenneympyröissä sekä myös uudisrakentamisessa teiden laajennustöissä, kun vanha yhdistetään uuden kanssa.

Uniaksiaalisilla geoverkoilla on pääasiallisesti vetolujuutta yhteen suuntaan, ja käytetään muun muassa siltojen perustuksiin, rinteisiin, ja tukimuurien ankkurointiin.

PET kudottu ja laminoitu geoverkko kantavan kerroksen vahvistukseen, eroosionsuojaukseen ja tukimuureihin.

MIA-Grid PP on puristettu geoverkko valmistettu polypropeenista. Se on kaksiaksiaalinen geoverkko, jossa on kaksisuuntainen vetolujuus. Sitä käytetään tienpäällysteiden rakenteessa, perustuksissa ja kuormituksenjakoalustoissa.

Harsokangas on erottava polypropyleenista valmistettu geotekstiili 18 g/m² ja 30 g/m². Harsokangas lämmittää maata niin että pystytään siementämään, istuttamaan ja hyödyntämään kasveja aikaisemmin. Se suojaa kasveja kylmyydeltä ja tuulelta, ja käytetään keväällä ja alkukesästä.

Saatavilla kahta eri mallia: esikasattu suorakulmainen hulevesisäiliö sekä putkisäiliö.

Kudottu geotekstiili polyesteristä, käytetään perustusvahvistuksena irtonaista pohjaa vasten, sekä staattisen kuormituksen rakennelmiin, esim. tiet, radat, paikat, luiskat, tukimuurit ja paalujen väliin kuormituksen helpottamiseksi (korkea vahvuus).

Neulottu PP-suojageotekstiili suojaamaan mm. geokalvoja, joissa paksuus ja lävistysvastus ovat merkityksellisiä.