0 tuotetta €0.00

Kennosuojajärjestelmät

Kennosuojajärjestelmiä käytetään luiska-alueilla tai tukemaan heikkoja maapohjia. Soilweb luiskakennostoa käytetään vahvempiin maaeroosiokohteisiin, missä esim. maasortumaa. Luiska-alueet voidaan viheriöittää, istuttaa, täyttää murskeella tai kivillä. Kun Soilweb kennostoa käytettään maatuentaan tiealueilla, täyttömateriaalin tarve vähenee 30%.

Perinteisiä maakennoja käytetään vahvistamaan olemassa olevaa maapohjaa. Maakennoilla voidaan toteuttaa esim. viheriöitetty turvaväylä paloautoille taloyhtiön pihaan. Useimmiten maakennoja käytetään parkkialueilla tai tienpohjana. Maakennot toimivat myös hulevesielementteinä, koska ovat vettäläpäiseviä. Valikoimisamme ovat Ecoraster maakennot.

Lue lisää tuotteista alla olevista linkeistä.

Tuotteemme

Soilweb järjestelmää käytetään luiskien suojauksessa, kaivanto- ja sortuma-alueilla, kanavien suojaustöissä, rannikkoalueilla, pato- ja jokialueilla, lampien ja järvien reunamilla sekä alueilla, joissa tarvitaan kovaa kuormituskykyä. Se toimii myös vahvikkeena paikoissa, joissa maansäilyttäminen on ongelmallista (esim. tienpohjat, maantäytöt ja maanohjaukset). 

Ecoraster maakennot tehdään LDPE materiaalista. Se on luonnonystävällinen, joustava, vahva, sekä pakkasen- ja UV-kestävä. Sitä on saatavana eri väreissä.