0 tuotetta €0.00

Tuotemerkit/päämiehet

Päämiehet/tuotemerkit

 

Urbangreen

Tuotevalikoimastamme löytyy vesikasvimatot, perennamatot

www.urbangreen.se

 

 

 

 

 

Ecosurface on kierrätetystä kumista valmistettu kumirouhe, jota voi käyttää turva-alustana esim. leikkipaikoille, tai eroosiopinnoitteena. Tuotetta voi käyttää myös katteena. Tutustu tuotteeseen!

www.ecosurface.co.uk

 

Milford on tanskalainen kaupunkimaisemien ammattimaisiin vihertuotteisiin ja erilaisiin ratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimastamme löydät Milfordin MilPlant puistotuotteet sekä Milfordin MilKant reunalistaelementit.

www.milford.dk

 

 

 

 

Pilebyg on tanskalainen pajumeluvalleja valmistava yritys. Pajupuulla on aina ollut luonnollinen paikka maisemassamme. Tämä historiallinen perinne on "luonnollinen meluvalli", joka on kehitetty huomioiden nykyaikaista toimivuutta ja esteettistä muotoilua. Tutustu tuotteeseen!

www.pilebyg.dk

 

 

 

Biocovers on DeSaedeleirin tuotemerkki, jonka tuotteet ovat 100% maatuvia ja kompostoituvia biologisia maakatekankaita, joita kasvit pystyvät käyttämään hyödykseen elinkaaren päässä. Tutustu biomattoomme!

www.biocovers.eu

 

 

ZinCo on saksalainen kattopuutarhajärjestelmiin erikoistunut yritys. Tutustu ZinCon tuotevalikoimaamme!

https://zinco-greenroof.com/

 

 

 

 

Plantex on DuPontin maakatekatekankaiden ja rikkaruohonestomattojen tuotemerkki. Tuotteet ovat maatuvia. Tutustu valikoimaamme!

www.plantexpro.dupont.com

 

 

 

 

Soiltec on saksalainen yhteistyökumppanimme, joka on erikoistunut viheralan tuotteisiin ja ongelmien ratkaisuun. Soiltec tuoteperheeseen kuuluu FilterPave, Greenfix ja Soilweb.

www.soiltec.de/

 

 

 

 

Greenfix on saksalainen eroosionsuoja mattojen valmistaja. Eroosiomatot suojaavat ja ehkäisevät eroosion syntymistä. Tuotteet on helppo asentaa ja kustannustehokkaita käyttää. Niihin kuuluvat myös valmiit siemeneroosiomatot, joilla voidaan taata nopea kasvu. Tuotteet ovat maatuvia. Tutustu Greenfix-tuotteisiin!

greenfix.net/

 

 

 

 

Biologisk Kakao-flis eli biologinen kaakaohake on luonnon oma tuote. Sitä valmistetaan kaakaopavun kuorista. Se toimii lannoitteena sekä katteena estämään rikkaruohoja. Lue lisää tuotteesta!

www.kakao-flis.dk

 

 

 

 

Flora on saksalainen yritys joka valmistaa mm. köynnösritilöitä, istutusaltaita sekä työkaluja. Tutustu Floran sisustustuotteisiin! tai Tutustu Floran puutarhatyökaluihin!

www.flora-online.de

 

 

 

 

Anrin on saksalainen pintavesikourujen valmistaja. Tutustu Anrin-tuotteisiin!

www.anrin.com/www/index.php/en/

 

 

 

Silky on japanilainen tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia sahoja. Tuotteet ovat kestäviä, ergonomisia ja tehokkaita.

Olemme Silky saws sahojen jälleenmyyjä Suomessa. Verkkokaupastamme löydät kaiken puutarhasahoista teleskooppisahoihin, niiden varateriin ja teräkoteloihin. Tutustu tuotevalikoimaamme!

www.silkysaws.fi 

ARS on japanilainen työkaluvalmistaja. ARSin tuotteisiin kuuluu laadukkaita oksasaksia, voimasaksia, sahoja, jne. Tuotteisiin on saatavilla myös varaosia. Tutustu tuotevalikoimaamme!

arscorporation.jp/index.html