0 tuotetta €0.00

Ecosurface turva-alusta, ei värjätty

EcoSurface turva-alusta

ECOSURFACE on turva-alusta sekä katemateriaali. Kumipinnoiterakenne on itseään kantava ja läpäisevä materiaali. Sillä voidaan rakentaa kustannustehokkaasti pienet ja hankalatkin alueet. Tuotetta käytetään pääosin lasten leikkikentillä tai urheilupuistoissa. Tuotteella voidaan tehdä myös rinneliukuja/luiskia ja sitä voidaan asentaa myös suoraan kasvien tai puiden ympärille. Pinnoite voidaan asentaa lähes mihin tahansa ilman suuria pohjatöitä. Alustana voi olla ruoho, multa, pihakivetys, murske, betoni, jne. Maapohjat tasataan ja asennetaan katekangas ennen valua. Läpäisee veden ja ravinteet, estää vesien kerääntymistä pinnoille.

Tuotetta on saatavilla vain yhdessä värissä, vaalea-tumma seosväri (ks. kuvat). Tuotetta ei ole värjätty, joten siitä ei myöskään irtoa väriä, vaan se pysyy samannäköisenä.

ECOSURFACE kumimaakate on uuden ajan turva-alusta. Valmistusprosessi alkaa kierrätetyn kumiaineksen käytöstä, joka muuten joutuisi maantäytöksi. Valikoitu kierrätyskumiaines takaa laadukkaan kumikaistaleen. Siitä seuraa luonnollinen ulkonäkö, jousto ja materiaalin pehmeys. ECOSURFACE on pitkäikäinen ja kumikaistaleet tarttuvat toisiinsa saumattomasti. Tuotetta voidaan käyttää myös irtokatteena, Tanskassa katteella rajatut alueet ovat pitäneet etanat loitolla.

ECOSURFACE sidosaineeksi on valmistettu PU-kiinniteaine. Kuiturakenne yhdessä PU-kiinniteaineen kanssa muodostaa joustavan ja vahvan alustan. Kuitu- ja kiinniteainemassa voidaan levittää helposti lastalla.

TURVALLISUUS

Tuotteen turvallisuus ja käyttöominaisuudet on testattu ja sertifioitu Englannin ja Euroopan standardien mukaisesti: EN1177 & EN7188. ECOSURFACE on hyväksytty materiaali leikkikentillä ja erilaisissa maan- ja viherrakennuskohteissa.

TALOUDELLISUUS

- Ei tarvetta kaivaa perustuksia tai asentaa muuta pohjamateriaalia
- Tarvitaan vähemmän kiinniteainetta kuin muissa raevaluissa
- 40 mm pintakerros riittää antamaan jo 2,4 m pudotussuojan (riippuen alustasta) ja 30 mm riittää kulkukäytävän vahvuudeksi
- Vähemmän laitteita, työvoimaa ja häiriöitä asennuspaikalla

ONGELMA-ALUEIDEN RATKAISUT

- Pienet alueet, joita on ollut liian kallista käsitellä
- Alueet, missä perustusten kaivaminen on ollut mahdotonta
- Jyrkät kallistukset, rinneliukuihin erinomainen

YMPÄRISTÖTEKIJÄT

- 100 % kierrätyskumimateriaalia/maakatetta, joka korvaa EPDM kumin ja louhitut materiaalit

TOIMITUSKOOT

Toimitamme tarvittavan maakatemäärän 10 kg säkeissä ja kiinniteaineen 25 kg muovikanistereissa asennuspaikalle yhtenäisenä pakkauksena/paletilla.

Voimme kouluttaa asentajanne asentamaan tuotetta!