0 tuotetta €0.00

Kastelu / Ilmastus

MilPlant

Hyvä hapen tarjonta, vesi ja ravinteet on edellytys juurien hyvälle kasvulle ja terveille puille.

Milfordin kastelu ja ilmastusjärjestelmät ovat ratkaisu moniin vaikeuksiin, joita sekä äskettäin istutetut että täysikasvuiset puut voivat kohdata.

Tuotteemme

RootRain Urban on johtava maanalainen suurkapasiteettinen kastelujärjestelmä. Sisäänrakennettu vesijärjestelmä on valmistettu PE-muovista ja kestää iskun raivaussahalla. Ritilä estää jätteiden aiheuttamaa tukkiintumista, samaan aikaan kun vedellä on vapaa tie juurille.

RootRain PRCS järjestelmät ovat RootRain Urbanista kehitettyjä versioita, jotka ovat suunniteltu keskeisille kaupunkialueille, jotka vaativat erittäin kestäviä, pysyviä kastelu- ja ilmastusjärjestelmiä.

RootRain PRC järjestelmä on RootRain Urbanista kehitetty versio, joka on suunniteltu keskeisille kaupunkialueille, jotka vaativat erittäin kestäviä, pysyviä kastelu- ja ilmastusjärjestelmiä.

RootRain X2 on isompi kastelu- ja ilmastusjärjestelmä puille kaupunkialueilla läpäisemättömillä päällysteillä.

Kastelupusseista on tullut suositumpia ja laajasti levinnyt kastelujärjestelmä uusille puille. Etuna on, että ne voidaan täyttää nopeasti, mikä vähentää työaikaa kastelulle, sekä antaa hitaan ja tasaisen kastelun.