0 tuotetta €0.00

Juurien kiinnitys / puun sidonta

MilPlant

Puu saattaa tarvita apua pysyäkseen pystyssä kunnes se on juurtunut tukevasti maahan - erityisesti korkeat puut suhteessa niiden juuripaakkuihin.

Vastikään istutettu puu ei voi saada uusia juuria, jos juuripaakku liikkuu. Puiden tukeminen varmistaa, että juuripaakku on vakaa ja pystyy selviytymään ulkoisista vaikuttajista.

Tuotteemme

DuckBill DTS on tarkoitettu puiden sitomiseen maanpinnan yläpuolella. DuckBill System DTS on kehitetty sitomaan ylös isompia puita, runkohalkaisijalta yli 10 cm. Tätä järjestelmää käytetään usein uudelleen istutetuille puille, jotka ovat liian isoja tolpilla sitomiseen tai maanalaiseen juurikiinnitykseen.

DuckBill RBKS, juurien maanalaiselle kiinnitykselle, on suunniteltu tarjoamaan vankan tuen puille, joilla on kiinteä juuripaakku. Toimenpide on täysin piilossa maan alla. Juuripaakku kiinntitetään tehokkaasti kolmella ankkurilla ja laadultaan varmistetuilla valjailla, vaikuttamatta visuaaliseen ilmeeseen.

RBG-järjestelmä, maanalaiseen juurien kiinnitykseen kattopuutarhoissa. Kattopuutarhoissa on rajoitettu maan tilavuus. Siksi puu juuripaakkuineen ei voida kiinnittää tavallisilla maa-ankkureilla.

Maanalainen puun tuenta on usein suositeltava menetelmä. Puun tuenta maapinnan yläpuolella on kuitenkin joskus edullisin vaihtoehto. Puun koko, sijainti, ilkivallan sekä tuulen aiheuttamia vaurioiden todennäköisyys on otettava huomioon.