0 tuotetta €0.00

EG Weed Bio UB 157 g/m²

Rikkaruohonestomatot ja maakatekankaat

Biocovers EG WEED BIO UB on 100% maatuva ja kompostoituva biologinen maakatekangas, jonka kasvit käyttävät hyödykseen elinkaaren päässä! EG WEED BIO UB on valmistettu biokuiduista ja luonnonkuiduista (=biomassa).

Biomatto on ei kudottu matto, joka perustuu 100 % uusiutuviin raaka-aineisiin ja tuote on valmistettu tuulivoimaenergialla.

Käyttökohteet: tasamaa- ja luiska-alueet. Rikkaruohonesto ja pintaeroosion torjunta.
Istutusalueella jonkin ajan kuluttua kasvit valtaavat alaa ja estävät rikkaruohoja kasvamasta, tällöin maton ei tarvitse enää suojata auringonvalolta. Kasvien juuristo tasapainottaa viheralueen pohjarakennetta ja estää eroosiota.

Biomattomme kuuluu EU Life+ case study seurantahankkeeseen. Case study kohteet löytyvät Espoo-Helsinki-Vantaa akselilta ja kokonaispinta-ala seurantakohteissa 5400m2. EU:n alueella on vastaavia case study kohteita ja niitä voi seurata http:/www.renew4gpp.com/weed-control/pilot-site-espoo-helsinki-vantaa/

Tällä hetkellä biomaton tuoteperheen useampaa erilaista biomattoa vahvempaa Hortaflexiä 2,3,4,5 ja 6 kokeillaan sammalmatto viherkattokokeessa EU Life+ case study kohteessa Meilahden urheiluhallin viherkattokoealueella ks. http://www.luomus.fi/fi/viides-ulottuvuus-viherkatot-osaksi-kaupunkia.

Referenssi kuvia mm. case study alueilta Helsinki- Vantaa- Espoo sivun vasemmassa reunassa.

Asennusohje

Valitse paras asennussuunta- limitä +/-20cm ja käytä tarpeeksi asennuskiinnikkeitä ja/tai kaiva reunat maan sisään. Mattoa on helppo leikata.

Edut: 

- Veden säästö
- Kasvien lisäkasvu
- Vahvemmat kasvit
- Vähemmän kasvitauteja
- Vähäinen huolto
- Tuntuva huoltokustannusten säästö!
- Ei tarvitse käyttää kemiallisia torjunta-aineita
- Estää rikkaruohojen kasvun jopa 3-5 vuotta tai enemmän
- Läpäisevä mutta säilyttää kuitenkin maassa kosteuden
- Palonkestävä ja matoissa erittäin hyvä UV-kesto
- UV- säteilyn keston vuoksi tuotetta ei tarvitse kattaa kalliilla katemateriaalilla

Tekniset tiedot: 

Paino: 157 g/m2
Kesto: 3 - 5 vuotta
Rullakoko: 2 x 100 m, 4 x 100 m
Väri: ruskea
Muuta: CO²emissio=0